Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

Eco TL adapter

Het ECO-TL adapter concept is op zichzelf niet nieuw. De eerste T5-adapter zag, ruim zeven jaar geleden, het licht. Sindsdien zijn er een reeks van grote verbeteringen op dit concept doorgevoerd. Wij durven nu dan ook te stellen dat de ECO-TL adapter de beste, de meest efficiënte en de meest duurzaam verkrijgbare adapter op de markt is.

   

Het idee voor de ECO-TL adapter ontstond toen 2 grote spelers in de verlichtingsmarkt (Osram en Philips) het elektronische voorschakelapparaat ontwikkelden als vervanging voor de zeer inefficiënte elektromagnetische versie. Het enige probleem van dit, nieuwe en veel zuinigere, apparaat was dat het alleen tezamen met een compleet nieuwe armatuur geplaatst kon worden. Zo’n armatuur zit meestal verwerkt in het plafond waardoor dit vaak ( gedeeltelijk ) vervangen moest worden. Het resultaat was dus een substantiële investering in tijd en geld. Met de ECO-TL adapter van Sade Lighting hebben wij deze problemen volledig geëlimineerd en dus kunt u nu met slechts drie stappen beginnen met energie besparen!

Stap 1: Verwijder uw huidige T8 tl-buis en starter
Stap 2: Plaats de Eco-plug
Stap 3: Plaats de Eco-adapter met bijgeleverde T5 buis

Download hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over de ECO-TL adapter.

De energiebesparende functie van de ECO-TL adapter

Door middel van het omzetten van uw huidige T8 tl-buizen kunt in gemiddeld een besparing van 50% realiseren op uw huidige energieverbruik. Voorbeeld: U heeft momenteel een 150cm T8 tl-buis van 58w inclusief starter hangen, deze buis verbruikt ( inclusief voorschakelapparaat en starter ) zo'n 80 watt/per uur. Onze ECO-TL adapter maakt gebruik van een T5 tl-buis van slechts 35w, zodra onze ECO-TL adapter geplaatst is verbruikt deze ( inclusief voorschakelapparaat en plug ) slechts 41 watt/per uur. Deze besparing in combinatie met de besparing op de vervangingskosten ( levensduur is 30.000 branduren, 3 x langer dan die van uw huidige T8 buis ) zorgt ervoor dat de ECO-TL adapter een ideale vervanger is voor uw huidige T8 tl-buizen.

Gezondheid en milieu

Verhogen van de persoonlijke gezondheid
Zodra u de T8 buizen vervangt door de ECO-TL adapter met T5 buizen van Sade Lighting merkt u al waarom uw persoonlijke gezondheid verhoogt. Omdat de ECO-TL adapter werkt op een ultrahoge frequentie van 45.000 Hz (i.p.v. 50 Hz bij de T8) ervaart u absoluut geen flikkeringen en gezoem meer! U, uw werknemers of studenten kunnen veel langer alert en “fris” blijven.

Het stroboscopische geflikker dat de gedateerde T8 buizen en hun voorschakelapparaten opleveren, veroorzaakt hoofdpijn en oogproblemen bij veel werknemers. Omdat de ECO-TL adapter absoluut geen flikkeringen produceert, kunnen de pauzes nu weer gebruikt worden om lekker bij te praten met uw collega’s, te relaxen en uw lichaam weer op te laden. Uw hoofd, uw hersenen en uw ogen zijn namelijk lang niet zo vermoeid als wanneer u bij het flikkerende T8 licht zou werken! Sta eens even stil bij wat dit voor een economisch voordeel voor uw bedrijf oplevert.

Echt Eco
Los van de eerder genoemde economische voordelen, is de ECO-TL adapter van Sade Lighting ècht een stap vooruit in de manier waarop de verlichting, de buizen èn de adapter zelf, het milieu beïnvloeden.

De Milieuvoordelen:
De CO2 productie voor elk geproduceerde kWh is 1kg voor een kolencentrale en 0,4 kg voor een gascentrale. Door 100 ECO-TL adapters te plaatsen, die 10 uur per dag aan staan, is er een reductie in CO2 uitstoot van 4.500 kg ( gas ) tot 10.900 ( kolen ) per jaar! De productie van de T5 buizen is veel vriendelijker. Er wordt maar liefst 38% minder glas gebruikt dan voor de T8 of T12 buizen. Het voorschakelapparaat van de ECO-TL adapter van Sade Lighting wordt geproduceerd met o.a. een fractie van het koper dat nodig is voor het elektromagnetisch voorschakelapparaat van de T8/T12 buizen. Wanneer u uw T8 buizen vervangt door de ECO-TL adapter van Sade Lighting, voorkomt u het onnodig verwijderen van uw armaturen. Stelt u zich eens voor wat dit voor een positief effect heeft op het milieu!

Beseft u alstublieft dat dit op geen enkele manier met inleveren van comfort of iets dergelijks te maken heeft. Het is puur uw gezond verstand gebruiken en ontdekken wat de feiten werkelijk zijn. Het feit dat u dit onderzoekt, bevestigd dat u dit heeft.

De grondlegger van de ECO-TL adapter is afgestudeerd elektrotechnicus aan de Universiteit van Shanghai en al 25 jaar geleden geëmigreerd naar Europa. Als geen ander heeft hij hardnekkig volgehouden om op alle fronten, extreem goede kwaliteit te willen leveren. Zelfs voorbij de Europese normen! Dit houdt in dat elk onderdeel op het voorschakelapparaat of van de adapter zelf, van een onbesproken kwaliteit is. Zij worden elk gemaakt in de beste en leidende industrieën ter wereld. Zij garanderen dus een constante en hoge kwaliteit die is gebaseerd op een nog beter controle- en managementsysteem. Dit, gecombineerd met het geschoolde personeel die de ECO-TL adapter assembleren op de geheel nieuwe Industrial Park locatie, resulteert in een product dat elke uitdaging aan kan in het leveren van een constante, plezierige en milieuvriendelijke verlichting van uw werkplek. Dit alles tegen zeer lage kosten!

Download specificaties