Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED panelen

De LED panelen van Sade Lighting zijn uitermate geschikt voor verlichting van bijvoorbeeld uw winkel of kantoor met een systeemplafond. De LED panelen zijn namelijk exact op de maten van uw systeemplafond gemaakt. Hierdoor is het slechts een kwestie van het paneel op zijn plek leggen, de stekker in het stopcontact steken en u heeft een energiebesparende lamp.

Onze LED panelen hebben een zeer egale lichtverdeling en geven een helder en comfortabel lichtbeeld. Omdat er geen flikkeringen zichtbaar zijn in het lichtbeeld, verminderen de panelen de vermoeidheid aan uw ogen na een lange werkdag. Bijkomend voordeel van het LED paneel is dat de spreiding van het licht beter is dan die van uw huidige armatuur. Dit komt doordat het licht direct vanaf de hoogte van uw plafond verdeeld wordt, de lichtbron zit niet 10 centimeter boven het plafond als bij uw huidige armatuur. 

Energiebesparing door middel van LED panelen

De LED panelen zorgen voor een besparing van ongeveer 60% op de energiekosten. Voorbeeld: U heeft momenteel een armatuur hangen van 120x30 cm, deze verbruikt in totaal 100 watt/per uur. Onze LED panelen hebben slecht een verbruik van 30 watt/per uur, dit is een besparing van 70%. De levensduur van de LED panelen bedraagt 50.000 branduren en is daarmee 5 keer langer dan die van uw huidige verlichting, hierdoor bespaart u ook nog in de vervangingskosten. Bovendien zorgt de uitstekende lichtverdeling van het LED paneel ervoor dat er minder LED panelen geplaatst hoeven te worden ten opzichte van uw huidige aantal armaturen. Dit is uiteraard de grootst mogelijke besapring die er is.

Onze LED panelen kunnen ook geplaatst worden op een vast plafond. Dit doen we door middel van een opbouwbehuizing. Deze behuizing heeft dezelfde kleur als de rand van het LED paneel en is eenvoudig op uw plafond te monteren.

De LED panelen zijn verkrijgbaar in diverse wattages, formaten en kleuren ( zie specificaties ). Tevens kunnen we elk LED paneel dimbaar uitvoeren en wanneer wenselijk zelfs voorzien van een noodstroomunit.

   

Download specificaties