Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED UFO High Bay

Zoekt u een perfecte energiebesparende oplossing voor bijvoorbeeld uw magazijn of werkplaats?? Dan zoekt u de LED UFO High Bay van Sade Lighting! Vanwege het grote spreidingsgebied ( 120 graden ) en de hoge lichtopbrengst 18.000 Lumen ( bij 150w ) kunt u met de lamp een groot vloeroppervlak verlichten. U kunt met 1 LED UFO High Bay ongeveer 15 standaard T8 TL-buizen van 58w vervangen ( totaalverbruik 1125 watt per uur ), dit is een besparing van 87% op uw energieverbruik.      

Bijkomend voordeel van deze stalen lamp is dat hij IP65 is. Deze lamp kan dus wel tegen een stootje. Wij kunnen de LED's zo stellen dat we elke gewenste verlichtingshoek kunnen maken. Wanneer we de lamp bijvoorbeeld tussen 2 stellingen in hangen kunnen we de verlichtingshoek verkleinen zodat we niet teveel lichtverlies hebben.

We kunnen uiteraard ook de wattages en de kleur van het licht naar wens en behoefte aanpassen. Deze lampen hebben een levensduur van ruim 50.000 uur. In deze totale periode hoeft u niet meer naar uw verlichting om te kijken. Eventuele opties bij de LED UFO High Bay zijn een ingebouwde bewegingsmelder en een dimfunctie.

                                                                                 

Download specificaties