Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

Lichtplan

Heeft u plannen voor een nieuwbouw pand of een verbouwing van uw huidige pand? Bent u niet tevreden over uw huidige lichtplan of heeft u in de tussentijd of winkel/magazijn indeling aangepast? Sade Lighting kan een volledig nieuw lichtplan voor u opmaken. Na een inventarisatie van de huidige verlichting, stellen we een advies op met de mogelijke energie besparingen. Hierin zijn onder andere de investering, lichtopbrengst en terugverdientijd verwerkt.

In de bestaande situatie wordt onder andere gekeken naar: de lichtsterkte, lichtkleur, type armaturen en hoeveelheden. 

Bovendien wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden: kunnen de bestaande armaturen aangepast worden naar bijvoorbeeld het ECO-tl concept of is het noodzakelijk over te stappen op nieuwe armaturen. En gaat u dan voor LED of de T5 techniek. Ook de voor- en nadelen voor de verschillende mogelijkheden komen aan bod en uiteraard wat de besparingen en terugverdientijd zal zijn. Wij maken dus geen standaard lichtplan, maar een plan dat specifiek op uw situatie gemaakt en beschreven.

Na het maken van het lichtplan hebben wij ook nog de mogelijkheid om de montage ook volledig voor u te regelen. Oftewel Sade Lighting is dé leverancier die u volledig kan ontzorgen in uw zoektocht naar goede en energiebesparende verlichting.

Bent u geinteresseerd in een lichtplan? U kunt bij ons een lichtplan opvragen door uw gegevens in te vullen.