Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED Lichtlijn

Optimale Lichtopbrengst met de nieuwe Led lichtlijnen van Sade Lighting.

Uitstekende lichtkwaliteit
Onze nieuwe lijnverlichting is ontworpen om flexibel, eenvoudig en modulair aan te sluiten bij de moderne eisen, afmetingen en diversiteit van ruimten. Door onze LED lichtlijnen kunnen wij in bijna elke situatie de lichtopbrengst optimaliseren.

Sade Lighting LED lichtlijnen in diverse uitvoeringen
Alle frames zijn uitgevoerd in aluminium en de temperatuur blijft laag waardoor een langere levensduur gegarandeerd is. Low glare PMMA zorgt er voor dat er een mooie onafgebroken lichtlijn ontstaat. De LED lichtlijn van Sade Lighting is leverbaar in drie verschillende wattages: 40, 50 en 70 watt met een lichtopbrengst van 160 Lumen/watt. Tevens zijn de LED lichtlijnen leverbaar met diverse stralingshoeken: 30gr, 60gr, 90gr, 120gr, asymmetrisch en dubbel asymmetrisch.. Voor elke situatie een juiste oplossing.

LED-technologie reduceert het energieverbruik op duurzame wijze
Veel bedrijfsruimtes zijn 15 jaar of eerder voor het eerst in gebruik genomen en zijn aan renovatie toe. De technologieën zijn niet meer van deze tijd en de armaturen zijn inefficiënt, geven te weinig licht. Binnen de logistiek heeft het licht een zeer groot aandeel in de bedrijfskosten. Ca 25% komt op het conto van de verlichting.
De Led lichtlijnen van Sade Lighting geven perfect licht en verlagen uw bedrijfslasten.

Mooi onafgebroken licht zonder flikkering
Strak en mooi onafgebroken licht door de inzet van low glare PMMA optiek. De hoge kwaliteit driver zorgt voor een rustig en evenwichtig beeld zonder flikkering en vervuiling. Dat is weer goed voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Aansturing door middel van DALI 
De Sade Lighting LED lichtlijnen kunnen worden aangestuurd door middel van een DALI systeem. Hierdoor kan het systeem helemaal naar uw wensen worden ingeregeld. Dit zorgt voor een constant lichtniveau in uw ruimte. Doordat de lampen de lichtsterkte telkens bijstellen functioneert de lichtlijn altijd zo zuinig mogelijk.

5 Jaar garantie zonder kleine letters
We staan achter onze producten en dat laten wij in ieder geval tastbaar zien. Onze garantieperiode voor de Sade lichtlijn is vijf jaar en gebaseerd op maximaal 70.000 branduren. Als er iets niet goed gaat of er gaat een product onverhoopt defect, dan handelen we dat snel af. Zonder gezeur. Daar staan we voor.

   

Download specificaties