Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

T8 LED TL buizen

Wanneer u wilt kijken naar een energiebesparende oplossing is de LED-TL van Sade Lighting zeker 1 van de mogelijkheden die u mee kunt nemen in uw vergelijking. De LED-TL zorgt voor een forse besparing op uw energieverbruik en heeft een zeer lange levensduur van 50.000 branduren ( ongeveer 5 keer langer dan uw traditionele TL buizen ). Tevens zorgt de LED-TL voor een forse verlaging van uw CO2 uitstoot waardoor u nog duurzamer kunt gaan ondernemen. Wij adviseren onze klanten altijd om de LED-TL eenzijdig aan te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de LED-TL de warmte die ontwikkeld wordt beter kwijt kan. We hebben ook een speciale “plug & play” versie beschikbaar inclusief LED starter. Deze kunt u gewoon in uw huidige armatuur plaatsen door uw huidige TL en starter te vervangen door de LED-TL inclusief LED starter. 

Bij het kopen van een LED-TL dient u altijd goed op de Lumen/Watt verhouding te letten. Je kunt een LED-TL zoveel Lumen meegeven als de klant maar wil, echter kan de buis de warmte niet meer kwijt op het moment dat het aantal Lumen per Watt te hoog is. Dit gaat uiteindelijk ten koste van de levensduur van de TL.

De LED-TL is beschikbaar in diverse afmetingen, wattages en kleuren. Tevens kunnen we de LED-TL leveren met diverse opties. De LED-TL is namelijk leverbaar met ingebouwde bewegingsdetector ( ideaal voor parkeergarages of ruimtes waar zelden iemand komt ) en eventueel in een dimbare uitvoering.

LED-TL buis

Onze LED-TL buizen zijn leverbaar voor zowel eenzijdige aansluiting als retrofit. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te installeren in uw huidige armaturen.

  • Onze LED-TL buizen zijn chip gestuurd waardoor we een hoge lichtopbrengst kunnen realiseren.
  • Zie specificaties voor de diverse lengtes, wattages en kleuren.
  • De buizen zijn zowel dimbaar als niet dimbaar leverbaar.

LED Sensor TL buis:

De specifiacties van de LED Sensor TL buis zijn gelijk aan die van de LED-TL buis. De LED Sensor TL buis heeft een inductieafstand van 8 - 12 meter en een instelbare inductietijd.

  • Directe, uiterst nauwkeurige en gevoelige schakeling door middel van een ingebouwde radarsensor ( tot en met 15 meter, gaat zelfs door muren heen ).
  • Trapsgewijs instelbare brandtijd en lichtopbrengst ( door middel van dipswitches ).
  • Zowel solo instelbaar als met meerdere, onafhankelijke en draadloze, groepsschakelingen door elkaar.

   

Download specificaties