Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED High Bay

De LED Kloklamp, ook wel High Bay, is de vervanger voor de huidige versies van gasontladingslampen en inductieverlichting die u normaal aantreft in industriële situaties, bouwmarkten en hoge gebouwen waar men veel licht nodig heeft op artikelen. Deze High Bay's kunnen gebruikt worden om het gehele pand te verlichten maar ook om bijvoorbeeld een gangpad of een bepaalde afdeling extra te verlichten. U kunt kiezen uit een hoogwaardig aluminium of een tranparante kunststof kap. Deze kap zorgt voor een verhoogt sfeerbeeld en bundelt het grootste gedeelte van de lichtstraal naar beneden.

Door de toepassing van LED technologie wordt het wattageverbruik en ook het aantal eenheden verlichting aanzienlijk teruggebracht. Deze LED Kloklampen hebben een Cos van meer dan 0,95 en geeft meer dan 120 Lumen per watt. De LED High Bay's van Sade Lighting zijn weersbestendig en voorzien van een IP65 code. Onze LED High Bay's zijn beschikbaar in de wattages 50 watt, 80 watt of 100 watt en tevens verkrijgbaar in de kleuren 3000K ( warmwit ) en 4000K ( koudwit ). Wanneer u speciale verzoeken heeft qua wattages of kleuren dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

Vanwege het lage wattage van de lampen zijn er besparingen te realiseren van 80%. De levensduur van deze LED kloklampen is > 50.000 branduren.

Download specificaties