Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED Corn lamp

Heeft u in uw kloklampen, buitenlampen of elders nog grote gasontladingslampen branden? Wij hebben de vervanger: de LED Corn lamp!

Met deze lamp kunnen wij uw energieverbruik met ruim 80% verlagen. U hoeft alleen maar uw huidige 250w of 400w gasontladingslamp te vervangen door onze LED Corn lamp. Wanneer u de LED Corn lamp gaat gebruiken dient altijd ( indien aanwezig ) het voorschakelapparaat uitgeschakeld te worden.

 

Vanwege de unieke plaatsing van de LED's op de Corn lamp krijgt u een speciaal effect. Tevens zijn onze LED Corn lampen volledig "flikkervrij" en zorgen daarmee voor een rustig lichtbeeld. De LED Corn lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren 3000K, 4000K en 6000K. Tevens zijn ze leverbaar in de fitting maten E27 en E40 en verkrijgbaar in de wattages 50w, 80w, 100w en 120w. De levensduur van > 50.000 branduren is vele malen langer dan die van uw huidige verlichting.

Zelfs wanneer uw huidige kloklampen voorzien zijn van steekfittingen kunnen wij samen met onze monteurs een forse besparing realiseren. Wij kunnen het armatuur ombouwen en zodoende zorgen dat onze LED Corn lampen in uw armatuur passen.

Download specificaties