Facebook LinkedIn
  • Sade Lighting

LED Track Lights

De LED Track Lights van Sade Lighting zijn uitzonderlijk geschikt voor winkels en showrooms. Vanwege het handige en uitbreidbare railsysteem zijn de LED track lights gemakkelijk te verzetten en te stellen. Dit zodat u altijd een optimale plaatsing en verdeling van het licht heeft.

Stralingshoek zelf aanpassen

De LED track lights hebben tevens een verstelbare stralingshoek. Dit zodat u zelf kunt bepalen of u algemeen of gebundeld licht wilt hebben. De Stralinghoek is gemakkelijk zelf te verstellen door aan de lens te draaien. Hiermee kunt u zelf de hoek instellen tussen de 15 en 70 graden. Doordat u dit zelf kunt doen hebben wij een multifunctionelen LED track light in het assortiment.

Onze LED track lights zijn toepasbaar op bestaande 3-fase rails. Dus u hoeft geen nieuwe rail te kopen en plaatsen, alleen de Track lights hoeven vervangen te worden.

Wij kunnen een groot assortiment in diverse kleuren, wattages en lichtkleuren leveren ( deels vanuit voorraad ).

Energiebesparing door middel van LED track lights

De LED Track lights zorgen voor een besparing van ongeveer 80% op de energiekosten. Voorbeeld: U heeft momenteel een track lights hangen met gasontladingslampen, deze verbruiken in totaal 75 watt/per uur. Onze LED panelen hebben slecht een verbruik van 15 watt/per uur, dit is een besparing van 80%. De levensduur van de LED Track lights bedraagt 50.000 branduren en is daarmee 5 keer langer dan die van uw huidige verlichting, hierdoor bespaart u ook nog in de vervangingskosten. Bovendien zorgt heeft u met deze LED lampen nauwelijks meer last van hitteontwikkeling.

   

Download specificaties